DESCOPERIRE INTERZISĂ: „Globulele roșii artificiale reduc hipertensiunea definitiv, întăresc vasele de sânge și îmbunătățesc considerabil imunitatea în 7 săptămâni!

obraz

În timpul unui interviu cu Petre Coman, a avut loc un incident care a făcut de rușine „elitele” lumii medicale. Un chirurg cardiac celebru a uimit publicul cu anunțul său. În primul rând, a criticat autoritățile din domeniul sanitar.

Petre Coman a declarat deschis: „În toate programele, repetați informații despre virus, dar refuzați să vedeți problema care ucide milioane de oameni în România în fiecare an! De ce nu vorbește nimeni despre bolile cardiovasculare? De ce toată lumea tace cu privire la un remediu care elimină complet hipertensiunea?

„Hipertensiune arterială! Este criminalul numărul unu. Nu numai în România, ci și în întreaga lume. Și voi toți pretindeți că este ceva normal. Nu anunțați măsuri avansate care rezolvă problema o dată pentru totdeauna.”

Substanțele chimice nu vindecă inima și vasele de sânge, ci ucid! – Petre Coman

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces la nivel mondial. 94% dintre toate atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale sunt cauzate de hipertensiunea arterială. În 89% din cazuri, hipertensiunea arterială duce la un atac de cord sau un accident vascular cerebral, iar acestea sunt mortale.

obraz

Dacă vorbim despre cifre concrete, să spunem doar că hipertensiunea provoacă aproximativ 77-78% din decesele „naturale”. Aceasta înseamnă aproximativ 1,5 milioane de decese în 2020 și vă scărpinați în cap și introduceți remedii în care nu poți avea încredere pentru o boală care nu are aproape niciun simptom, nu este ceva de ieri, de azi și probabil nu va dispărea niciodată.

„Oamenii mor nu din cauza unui virus, ci din cauză că inima și vasele de sânge nu fac față! Rețineți acest lucru o dată pentru totdeauna!” - spune Petre Coman.

Statisticile sunt șocante! Pandemia a provocat moartea a 40.000 de persoane și aproape 200.000 de oameni au murit în același interval de timp din cauza problemelor cardiovasculare.

Cel mai amuzant și cel mai trist totodată este faptul că 99,87% dintre cazurile grave de COVID-19 sunt oameni cu boli cardiovasculare! Cu hipertensiune. Cu probleme cardiace. Dacă nu ar fi fost bolile pe care le aveau, ar fi trecut prin boală fără simptome. Acesta este principalul grup de risc. Dar din nou: nimeni nu vorbește despre asta, pentru că imediat apare o întrebare: Ce faceți pentru a vindeca vasele de sânge și inimile?

obraz

Marcel Georgescu: „Domnule Coman, sunteți o persoană curajoasă, dacă nu vă este frică să faceți astfel de afirmații!”

Petre Coman: „Pur și simplu sunt destul de bătrân ca să nu-mi fie frică de nimic. Și nu mai pot tăcea. Nu este posibil doar să vorbești și să oferi un tratament simptomatic. Sunt medic și respect jurământul lui Hipocrate.

Întotdeauna mă țin de cuvânt. Pandemia va trece, există vaccinuri, omenirea va supraviețui la fel ca după orice altă pandemie de până acum. Dar virusul corupției și lăcomiei va rămâne cu noi, mă tem, pentru totdeauna. Până acum nu s-a dezvoltat niciun vaccin pentru acest virus.”

Marcel Georgescu: „Despre ce vorbiți?”

Petre Coman: „Despre faptul că există boli pentru care s-a găsit tratament de rutină în medicina noastră. Mă ocup de bolile cardiovasculare și de recuperarea persoanelor care au suferit un accident vascular cerebral sau un atac de cord. Frauda este predominantă în acest sector.

Sunt mai mult decât sigur că oamenii pot fi tratați pentru boli musculo-scheletice, tulburări digestive și altele în conformitate cu simptomele lor pentru a îmbunătăți starea lor, dar nu pentru a reface sănătatea la maximum.

Motivul din spatele acestui lucru sunt corporațiile farmaceutice și reprezentanții lor medicali care mituiesc medicii din toată România. Și acum când COVID-19 face parte din orice program, acest lucru este complet în afara controlului companiilor. Se pot vinde teste, dezinfectanți și medicamente pentru orice simptom. Iar dacă cineva moare, pandemia este de vină pentru asta. Eu văd toate acestea și m-am săturat de ele.”

obraz

Nu tratăm tensiunea arterială și vasele de sânge.

Marcel Georgescu: „Deci vreți să spuneți că toate medicamentele moderne pentru hipertensiune arterială sunt ineficiente?”

Petre Coman: „Remediile pentru hipertensiune arterială care sunt prescrise în prezent oamenilor servesc un rol important: transferă bani de la pacienți la buzunarele oligarhilor din domeniul sănătății.

Acestea sunt droguri legale. Gândiți-vă. Un pacient primește o pastilă și starea lui se îmbunătățește. Medicamentul nu-și mai face efectul și tensiunea crește din nou. Așa funcționează toate medicamentele. Pentru a te simți bine, trebuie să iei altă «doză».

Cel mai important lucru de înțeles este că, în situații de urgență, medicamentul chimic este relevant și necesar. Astfel de remedii salvează vieți atunci când este necesar un ajutor imediat. De exemplu, în timpul Primului Război Mondial, heroina a fost folosită pe câmpul de luptă pentru a proteja răniții de șocul durerii.

Dar dacă continui să iei pastile tot timpul, ele îți vor distruge organismul. La fel ca heroina. Principiul este același. Pentru a scăpa de efectele secundare, vă vor vinde mai multe pastile. Și mai multe. Și mai multe. Cu cât se vând mai multe pastile, cu atât este mai bine pentru farmacii și industria farmaceutică.”

obraz

Marcel Georgescu: „Și așa ajung oamenii să ia pastile an după an.”

Petre Coman: „Persoanele dependente de droguri pot trăi destul de mult timp. Dar ce fel de viață este aceasta?

Când articulațiile dor. Când bărbați încă destul de tineri sub vârsta de 50 de ani fac prostatită și devin impotenți. Când rinichii cedează și încep inflamațiile. La început picioarele lor se umflă, astfel încât mersul pe jos devine foarte dificil. Urmează organele interne. Stomacul devine ca un butoi.

Unele pastile sunt adesea cancerigene atunci când sunt utilizate pe o perioadă lungă. Uitați-vă la statisticile privind cancerul: aceasta este adevărata epidemie.

Nici măcar nu menționez problemele minore, cum ar fi insomnii, tinitus, tulburări de vedere sau pierderea auzului. Lista poate continua. Și există un singur motiv: vasele de sânge murdare și deteriorate, pe care nu le vindecă nimeni. Chiar dacă există deja un remediu pentru asta și oferă rezultate uimitoare.”

obraz

Marcel Georgescu: „Vorbiți despre remediul revoluționar pentru inimă și vasele de sânge? Ce este acesta? De ce reprezentanții farmaceutici reacționează la numele său ca vampirii la lumina soarelui?”

Petre Coman: „Vorbesc despre Ultra Cardio X . Este un produs excepțional, bazat pe molecule de plante vii.

Ultra Cardio X Este o dezvoltare a Centrului Român pentru Biologie Moleculară. Este adesea numit „globule roșii artificiale”. Acest lucru se datorează faptului că produsul stimulează producția de globule roșii tinere în sânge, care joacă un rol în „curățarea și repararea” vaselor de sânge.

Ultra Cardio X curăță vasele de sânge și stabilizează tensiunea arterială pe mai mulți ani. Nu aveți nevoie de un aport constant. În doar 7 săptămâni, rețeaua de vase de sânge va fi complet refăcută și tensiunea se va menține la 120/80 pentru următorii cinci ani.

Echipa noastră de cercetători a primit un premiu internațional în biologie terapeutică pentru dezvoltarea acestui produs; pentru o descoperire inovatoare în tratamentul hipertensiunii arteriale și al patologiei vaselor de sânge.

Unii s-ar putea gândi că, având o astfel de reputație, farmaciile stau la coadă pentru a obține dreptul de a vinde Ultra Cardio X . Statul ar trebui să se ocupe de produs. Dar nu. Nu există decât tăcere. Se pare că nimeni nu a observat acest produs revoluționar.

Și reprezentanții industriei medicale urăsc din tot sufletul acest produs. Ei au sute de remedii, vânzări și planuri de profit. Și nu pot urma aceste planuri cu Ultra Cardio X . După șapte săptămâni de tratament, oamenii vor uita să meargă la farmacie.

Din aceste motive, ei urăsc Ultra Cardio X . Nu poate fi discreditat. Există certificate, articole științifice despre aceasta, recunoaștere internațională și mii de pacienți mulțumiți. Așa că au adoptat strategia de a-l ignora. Ei se prefac că Ultra Cardio X nu există. Și când am început să vorbesc despre acest produs în diverse emisiuni, am fost supus unui val de agresiune fățișă.”

img

Începe autovindecarea corpului.

Marcel Georgescu: „De ce să folosim remediul în primul rând?”

Petre Coman: „Scopul principal al Ultra Cardio X este de a reface vasele de sânge. Aceasta este temelia sănătății voastre.

Ultra Cardio X reface vasele de sânge în 3 etape:

 1. Descompune plăcile de colesterol.
 2. „Repară” pereții deteriorați ai vaselor de sânge.
 3. Îmbunătățește conducerea impulsurilor nervoase din creier.

Produsul îmbunătățește circulația sângelui și întărește pereții vaselor, declanșând o reacție în lanț de regenerare a corpului. Puterea ascunsă a sistemului imunitar este eliberată și corpul începe să se vindece.

Procesul de autovindecare se numește autoregenerare. Mecanismul ne-a fost oferit de mama natură și Ultra Cardio X servește ca un catalizator, o cheie pentru „activarea” autoregenerării.”

Te scapă de 7 boli în 7 săptămâni!

Marcel Georgescu: „Care sunt beneficiile pentru o persoană care a urmat o cură cu Ultra Cardio X?”

Petre Coman: „O persoană care a urmat o cură cu Ultra Cardio X are multe de câștigat! Vedeți chiar voi:

1. Tensiunea arterială a astronauților.

În primul rând, tensiunea arterială este îmbunătățită. După 7 săptămâni de utilizare periodică a Ultra Cardio X rețeaua de vase de sânge din corp este complet refăcută. Vasele de sânge devin flexibile și ferme. Cu alte cuvinte, vasele de sânge sunt vii din nou și nu au nicio problemă să suprime oscilațiile tensiunii arteriale. Indiferent de nervi sau efort fizic, vasele de sânge refăcute pot compensa orice creștere sau scădere și mențin tensiunea stabilă la 120/80.

2. Funcționarea creierului este îmbunătățită.

După cura cu Ultra Cardio X , circulația la nivelul creierului se îmbunătățește cu 73%.

Pacienții își informează cu bucurie medicii despre următoarele efecte ale remediului:

 • Memorie este îmbunătățită.
 • · Tiparele de somn se normalizează, slăbiciunea și oboseala dispar.
 • · Tinitusul se oprește.
 • · Durerile de cap dispar.

3. Vederea se îmbunătățește și corneea este refăcută.

Ultra Cardio X curăță vasele de sânge și stabilizează tensiunea arterială pe mai mulți ani. Nu aveți nevoie de un aport constant. În doar 7 săptămâni, rețeaua de vase de sânge va fi complet refăcută și tensiunea se va menține la 120/80 pentru următorii cinci ani.

 • Vederea se îmbunătățește cu 0,5 până la 2,1 unități.
 • Tensiunea oculară devine normală.
 • Simptomele cataractei sunt atenuate.

4. Inflamațiile dispar.

Funcționarea normală a rinichilor este restabilită, precum și metabolismul fluidelor din organism. Rinichii nu mai rețin apa și nu este necesar să luați diuretice.

 • Picioarele nu mai dor și nu se umflă.
 • Stomacul se micșorează odată cu dispariția altor inflamații ale organelor interne.
 • Lichidul părăsește plămânii, ceea ce ușurează respirația.

5. Hemoroizii și prostatita devin de domeniul trecutului.

Cele mai importante boli cauzate de sănătatea proastă a vaselor de sânge:

 • Varice.
 • Hemoroizi.
 • Prostatită.
 • Impotență.

6. Refacerea inimii.

Curățarea aortei are o influență pozitivă asupra tensionării mușchiului inimii. În 93% din cazuri, tahicardia dispare și în 99% din cazuri, ischemia este vindecată.

 • Ritmul cardiac și pulsul se normalizează.
 • Durerile toracice provocate de funcționarea inimii dispar.
 • Riscul de atac de cord este de 17 ori mai mic.

7. Imunitatea începe să funcționeze.

Fluxul de sânge din măduvă este îmbunătățit, iar măduva participă la producerea de celule ale sistemului imunitar. Acest lucru îmbunătățește răspunsul imun al organismului.

Imunitatea este o armă nu numai împotriva virușilor, cum ar fi COVID-19 . Funcția principală a unui sistem imunitar robust este protecția împotriva celulelor canceroase. De-a lungul timpului, un sistem imunitar robust recunoaște și distruge celulele canceroase. De fapt, nu se formează efectiv o tumoare.

Sistemul imunitar care funcționează la o capacitate de cel puțin 50% este o barieră insurmontabilă pentru virusuri. Și acest lucru este foarte important în zilele noastre.”


Președintele sindicatului farmaciilor ne-a închis telefonul când a auzit despre „Ultra Cardio X”.

Daniel Baciu, președintele sindicatului farmaciilor din România.

obraz

Am sunat un farmacist notoriu din țară pentru a afla de ce nicio farmacie nu oferă Ultra Cardio X .

Bună ziua, domnule Baciu! Spuneți-mi, vă rog, de ce ignoră farmaciile românești Ultra Cardio X ? Ați auzit de acest produs?

Nu mă provocați. Nu voi răspunde la astfel de întrebări!!! Nu am nimic de-a face cu asta!

- apelul s-a încheiat…


Cum se poate achiziționa Ultra Cardio X?

Marcel Georgescu: „După această conversație cu farmacistul, a devenit clar că produsul nu este și nu va fi disponibil în farmacii. Dar totuși se poate cumpăra, nu-i așa?”

Petre Coman: „Da, toți cetățenii noștri pot comanda Ultra Cardio X online direct de la producător.”

obraz

Marcel Georgescu: „De ce se poate cumpăra acest produs doar de pe internet?"

Petre Coman: „Există trei motive:

 1. Calitatea este asigurată. Ultra Cardio X Este trimis direct de la producător la client.
 2. Protecție împotriva intermediarilor. În acest fel, nimeni nu poate să încaseze 10 sau 20 de mii pentru revânzare.
 3. Livrare rapidă la adresa indicată.”

Beneficii locale pentru vârstnici!

Petre Coman: „Există un program regional finanțat din fondul pentru servicii sociale care se desfășoară acum la nivel regional. Ca parte a programului, puteți obține Ultra Cardio X gratuit. Scopul programului este de a preveni bolile.

Beneficiul va fi acordat oricărei persoane de peste 47 de ani care locuiește într-o regiune în care situația epidemiologică este mai gravă:

 • ☑ Regiunea dvs.

Sfatul meu ar fi să nu pierdeți timpul! Nu va exista o a doua șansă. Este imposibil de spus cât timp va dura programul și cât va dura livrarea Ultra Cardio X .”

Cumpărați Ultra Cardio X acum!

Petre Coman: „Dacă doriți să primiți Ultra Cardio X ca parte a programului local de asistență comunitară, deschideți una dintre ușile de mai jos și găsiți o reducere.

Czas trwania promocji - od do (włącznie)! Następnie produkt można kupić tylko w cenie rynkowej, która wynosi 298 RON per pachet.”

Important:

Stwierdzono, że luty to najlepszy czas na rozpoczęcie leczenia nadciśnienia. W tym czasie zwiększa się efekt stosowania produktu. Skuteczność jest o 47% szybsze niż o każdej innej porze roku.


NOTĂ: Ca parte a programului de reduceri, puteți primi „Ultra Cardio X” gratuit . Pentru a putea face acest lucru, trebuie să deschideți o ușă de mai jos și să găsiți o reducere de mostră gratis și apoi să completați formularul de comandă până la (inclusiv). Numărul de pachete la reducere este limitat. Veți avea o singură șansă.

Doar pentru cititorii noștri, prezentăm programul oficial de reduceri.
Pozostałe rabaty zostaną wydane wszystkim chętnym włącznie!

GHICIȚI CARE UȘĂ ASCUNDE REDUCEREA DE Mostră gratis

Introduceți numele și numărul de telefon.

Grăbiți-vă! Aveți doar:
10 : 00

NOTĂ! Evitați produsele contrafăcute!

298 RON Mostră gratis

Felicitări!

Ați câștigat mostră gratis reducere pentru comanda de Ultra Cardio X !

OK

Comentarii:

Maria Cercel | Craiova

obraz

Am comandat Ultra Cardio X pentru părinții mei înainte să fie disponibile reducerile. Ambii au hipertensiune. Acest produs este fantastic! Câteva zile au fost suficiente pentru ca ei să nu mai ia pastile farmaceutice și să-și otrăvească corpul! Tensiunea lor a revenit la normal. Acum vă recomand Ultra Cardio X tuturor!

img

Luciana Simion | Petroșani

obraz

Petre Coman este cel mai cinstit doctor dintre toți! Am încredere în el și nu m-a dezamăgit niciodată! Am comandat produsul la ofertă și am primit o reducere de mostră gratis, ceea ce înseamnă că nu am plătit nimic! A fost livrat prin curier în ziua următoare. Eram foarte îngrijorată de tensiunea mea. Acum totul este bine și nu-mi vine să cred.

Ioana Pintilie | Brașov

obraz

I-aș fi trimis pe toți farmaciștii la închisoare! Ei mint și fac ceea ce oamenii cu bani le spun să facă. Admir curajul acestui doctor, dar se pare că cariera lui s-a terminat.

Terezia Popa | București

obraz

Dacă nu ați fi existat dvs., domnule Coman, nu aș fi auzit niciodată despre Ultra Cardio X . Probabil aș fi murit peste câțiva ani. Ar fi trebuit să ne spuneți mai devreme... Pachetul a sosit foarte repede.

Vlad Cernat | Timișoara

obraz

Am suferit de hipertensiune arterială mulți ani și uneori chiar leșinam din această cauză. Colegii mei s-au obișnuit cu stările mele. Ori de câte ori exista o mică schimbare a vremii, tensiunea arterială creștea. Și apoi, imediat, nu aveam nicio putere să fac nimic. Noaptea aveam tahicardie. Medicii m-au avertizat mereu de riscul de accident vascular cerebral, deoarece vasele de sânge nu pot face față unor astfel de fluctuații. A fost foarte înfricoșător, deoarece soția mea a murit din cauza unui accident vascular cerebral. Am dat întâmplător peste un articol care menționa Ultra Cardio X și am decis să-l încerc. Au trecut deja câteva luni de când am uitat de slăbiciune și de fluctuațiile de tensiune. Mă simt plin de energie, chiar mai tânăr. Îl recomand oricui!

img

Radu Filipescu | Constanța

obraz

Când am început să iau Ultra Cardio X nu mi-am imaginat că va avea un astfel de efect. Durerile de cap au dispărut, nu mai simt că se învârte totul cu mine, nu mai am probleme cu respirația, toate simptomele mele au dispărut. Acum, la 53 de ani, pot concura chiar și cu tinerii de 30 ani. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați deschis ochii oamenilor spunându-le despre această problemă. Nu vei auzi niciodată asta de la medicul tău.

Mihai Trașcă | București

obraz

Am văzut recent o emisiune despre persoanele care suferă de hipertensiune arterială. S-a discutat despre acest produs și se lăudau că avem cel mai bun produs pentru curățarea vaselor de sânge care a existat vreodată. Cred că era și un ministru prezent.

Otilia Dincă | Cluj-Napoca

obraz

Și eu am comandat acest produs și am reușit să obțin reducerea de mostră gratis! M-au promis că îl vor livra în două zile. Abia aștept!

Ștefan Neamțu | Piatra Neamț

obraz

Am suferit mult timp de dureri de cap. Am avut tensiune arterială fluctuantă și am folosit acest produs timp de câteva săptămâni. Acum, aceste probleme au dispărut. Vă mulțumesc!

Remus Țudic | Oradea

obraz

Am luat în considerare de mult timp curățarea vaselor, dar nu am găsit medicamentul potrivit. Cred că dacă Petre Coman îl recomandă, atunci merită. Am încredere în el, este un om cinstit.

Oana Manole | Sibiu

obraz

Nu este o escrocherie? De ce ar folosi publicitatea pe internet?

Emil Soare | București

obraz

Oana, ai citit articolul? Totul este pe internet pentru că farmaciile sunt lacome și tot ce vor este să facă bani! Și cum poate fi o escrocherie dacă plătești ramburs și poți câștiga chiar mostră gratis reducere? Am comandat produsul, curierul l-a livrat, am verificat totul și l-am acceptat. Acum totul este pe internet: de la haine și încălțăminte la articole de uz casnic și mobilier.

Ioan Petrescu | Ploiești

obraz

Sunt de acord cu celelalte recenzii. Când am început să-l iau, am simțit primele efecte în primele zile. Recomand Ultra Cardio X tuturor.

Virgil Cordoș | Iași

obraz

Iau Ultra Cardio X împreună cu soția mea și amândoi am văzut o îmbunătățire a stării de sănătate. Ne simțim ca și cum am fi mai tineri; avem mai multă putere. Tensiunea a revenit la normal. Nu mai avem dureri de cap. Mulțumesc mult!

Iulia Diaconu | Buzău

obraz

Am ajuns la spital din cauza hipertensiunii. Am fost tratată timp de 3 luni. Și nimic. Am primit o plasă de medicamente. Le-am luat timp de 6 luni. Apoi am văzut o emisiune în care se recomanda Ultra Cardio X ! Doamne, este magic! Nu mai am simptome de hipertensiune de un an și am luat Ultra Cardio X doar o lună. Mulțumesc producătorului! Din tot sufletul!

Ileana Mihalca | Craiova

obraz

Am luat Ultra Cardio X două luni. Vecina mea mi l-a dat. Ea îmi spune totul. Nu mai am hipertensiune arterială. Mulțumesc celor care au creat acest produs!

img